sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Jouluvieraana


Heis vaan ja lämpöistä 2. adventtia. :) Tänään pääsemme vieraaksi viiteen blogiin, joissa joulua odotetaan ja vietetään omalla persoonallisella tavalla. Olen tehnyt listan, josta löydät blogeja joiden aiheet käsittelevät käsitöitä ja DIY-juttuja, kosmetiikkaa ja kauneutta sekä muotia ja tyyliä. Tämän postaukset kuvat on kaikki lainassa näistä upedsjista blogeista, joihin pääset blogin nimeä klikkaamalla. Instagram tileihin pääset klikkaamalla Instagram nimimerkkiä.


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆Instagram: @sinimustonen

Pehmeä tupsahdus kodin lämpöön vai sittenkin reissu kaupungin vilkeeseen? Sinin blogista löydät molempia. Ajatonta muotia, kauneutta ja ripaus kotoilua. Katso ja ihastu Sinin tyyliin ja blogiin upeiden kuvien kera. 
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆Instagram: @madam.bc

Inspiroiva blogi kaikkeen käsillä tekemiseen ja kierrätykseen. Marikon blogi inspiroi: löydät ohjeita ja vinkkejä itse tehtyihin asusteisiin, vaatteisiin ja sisustukseen. Suosittelen Madam B.C. -blogista erityisesti upean joulukalenterin, jonka luukuista paljastuu jokin nopea ja superhieno DIY idea, luukut aukeavat joka päivä aina aattoon asti!☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆Instagram: @mariaglow1


Maria rakastaa kosmetiikkaa ja kimallusta. Blogissa on mielenkiintoisia testejä, arviointeja ja vinkkejä liittyen kosmetiikkaan ja muuhunkin kauneudenhoitoon. Pääset lukemaan ja katsomaan kuvien ja videoiden kautta ammattitaitoiset tipsit juhlavaan lookkiin, kuin myös joka päiväiseen ihonhoitoon.  Uusimmasta postauksesta löydät myös laadukkaat lahjavinkit kuusen alle. Hyödyllistä tietoa jokaiselle naiselle! ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆Instagram: @lumisiivet


Kati tekee monenlaisia käsitöitä ja blogissa on esillä niin perinteisiä neuleita ja ompeluksia kuin myös nykyaikaisempia tuunauksia ja neulemalleja.  Innostuneen tekijän blogia on kiva ja kevyt lukea ja inspiroitua. Tekniikoita on laidasta laitaan: virkkaus, kirjontaa, askartelua, upeita valokuvia...melkein mitä tahansa! Kannattaa katsoa esimerkiksi itse tehty adventtikynttelikkö ja kirja arvostelu Suuresta Lapaskirjasta, joka on hyvä idea käsityöihmisen joululahjaksi! 
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆Instagram: @kototeko

Uudenlaisia ideoita ja rohkeaa kokeiluhenkeä yhdistettynä hyvään makuun ja taidokkaaseen käsillätekemiseen tekee Sannan blogeista yhden mielenkiintoisimmista DIY -blogeista. Sanna itse kuvaa kotona tekemistä näin: "Kototekoilu ei vaadi hulppeita puitteita tai edes huimia käsillätekemisen taitoja. Se on halua tehdä itse, intoa kokeilla, lupa epäonnistua - tapa elää kotiarkea inspiroituneena, sekä uusille ideoille avoimena." Suosittelen tutustumaan esimerkiksi ommeltavasta korkkikankaasta valmistettuun pikkujoululaukkuun, vau!
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆


Jatkan listojen keräilyä ja tekoa jatkossakin, joten voit ilmiantaa blogisi tai ystäväsi blogin! Vinkkaa minua vaikka kommenttiboksiin tai lähetä sähköpostia osoitteeseen elina@lovelina.fi. Joulukuun ajan etsin blogeja pääosin liittyen jouluun ja vuoden vaihteeseen, olisi kiva löytää esimerkiksi uusia sisustus- ja ruuanlaittoblogeja luettavaksi!! :)


☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆2 kommenttia:

  1. Kiitos listalle pääsystä ja mukavista sanoista! <3 Tällaisia listoja on aina kiva katsoa. Usein jos tykkää bloggaajasta ja tämän mausta/tyylistä, tykästyy sitä monesti myös tämän suosituksiin :)

    VastaaPoista
  2. Olipas mukava päästä mukaan tälle listalle! Kiitos Elina <3 Ihanaa joulunodotusta sinulle!

    VastaaPoista