maanantai 4. joulukuuta 2017

Hei joulukuu!


 Miten olette ottaneet joulukuun vastaan? Itse aloitin ihan perusteellisella siivouksella sekä tekstiilien vaihdolla. Vaihdoin ikkunaan viimevuonna ostetut Hemtexin verhot. Pehmeä H&M:n torkkupeitto on myös viimevuonna ostettu. Ihana Watt&Veken ikkunatähti on käsintehty, se on ostettu Joensuun Taitokorttelista. Kynttilöitä ja lyhtyjä minulla on ollutkin esillä jo pitkin syksyä, joten niitä olen lähinnä vain siirrellyt paikasta toiseen...hihii.:)

Monilla tuntui ainakin somen perusteella olevan joulukalentereita. Hassua että ennen se oli vain lasten(?) juttu mutta nykyisin näyttää siltä että kalenteri hankitaan iästä riippumatta. Tarjolla on suklaakalentereiden lisäksi ihania kosmetikka- ja korukalentereita. Mukaan mahtuu myös olutkalenteri ja parisuhdekalenteri. Jokaiselle jotakin?! Kauneimpia ovat minun mielestäni itsetehdyt kalenterit, etenkin jos kalenteri on tehty esimerkiksi koko perheelle.

Hassu tonttuovi on myös vallannut kaikkien somet. Siis se pikkuruinen ovi, joka rakennetaan tai askarrellaan melkein mistä tahansa materiaalista ja kiinnitetään seinään. Me näimme ystäväni kanssa baarissa tonttuoven. Se oli DJ kopin alla ja sieltä tuli savua tanssilattialle. Hmm... erikoista ja siistiä. :D
Ylemmissä kuvissa on uusin virkkausprojekti, teen pientä peittoa superpaksusta 100% villalangasta. Kissani Minau tykkää nukkua villaisten neuleiden päällä, tekokuituisista se ei piittaa. Peitto tosiaankin siis tulee kissalle ja on tässä toki oma lehmäkin ojassa, sillä ostin uuden sohvan ja haluan ainakin näin aluksi suojata hienoa verhoilua kissan tassuilta ja karvalta. ;) 

Tuon virkatun neliön ohje on Pinterest löytö (klikkaa). Kiva ohje löytyi selaillessa erilaisia virkattuja laukkuja, niin se vaan näköjään kannattaa pitää mieli avoimena jatkuvasti uusien ideoiden varalta. 

Kirjoitan neliön ohjeen auki tänne blogiin, kunhan peitto on valmis! 

Joulukuu jatkuu toistaiseksi työntäyteisenä. Koulussa riittää hommia ihan kiitettävästi, onneksi luokkakavereiden tuki ja samassa tilanteessa eteenpäin porskuttaminen auttaa huomattavasti jaksamaan. Sain myös napattua itselleni uuden työpaikan eräässä farkkuliikkeessä, joten sen suhteen riittää myös tekemistä! Ilolla otan kuitenkin uuden työni vastaan, torstaina oliskin jo eka vuoro edessä. :) 

Illat olen pääosin pyhittänyt täysin rentoutumiselle: klo 20 (välillä 21) jälkeen ei saa enää tehdä koulujuttuja tai muutenkaan mitään erikoisen työlästä tai stressaavaa. Pyrin myös siihen että viikonloppuisin olen oikesti vapaalla enkä mieti mitä kaikkea pitäisi tehdä tai on vielä tekemättä. Muistakaa tekin levätä ja nauttia joulukuun rauhasta. <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti