keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Lehden verran jouluideoitaMoikka ;) Tässä sitä nyt ollaan. Mietin pitkään aloitanko blogissani jo marraskuussa jouluhössötyksen mutta ilmeisesti sitä ei vaan voi välttää. Tiedän että osa siellä odottaa jo innoissaan joulua ja osa taas on kauhuissaan: EI VIELÄ!!!!!!

Joulu on kivaa aikaa ja on mukava laittaa kotia ja miettiä lahjoja. Toisaalta olen myös niitä ihmisiä, joille marraskuu on vielä tuikitavallista syystalvea ja jotka aloittavat joulukoristelun vasta joskus joulukuun puolenvälin jälkeen. Silloin ikkunaan ilmestyy joulutähti ja joululaulut ovat ihan ok.

Halusin kuitenkin ottaa joulun esille tänään ja tässä postauksessa, sillä uusin Kauneimmat Askartelut -lehti on ilmestynyt!! Lehti on taas kerran onnistunut ja mielenkiintoinen paketti täynnä monipuolisia ohjeita. Lehdestä löytyy yli 70 ideaa jouluun ja tekemistä riittää lasten kanssa toteutettavista askarteluista tyylikkäisiin aikuisten asusteisiin ja kodin sisustusjuttuihin. Minulla on myös oma lusikkani mukana sopassa (jes), olen tehnyt lehteen pari ohjetta kranssi- ja paketointikategoriaan.

Tällä kertaa lehdessä esittellään myös yksi lemppari blogeistani, nimittäin Kaikki paketissa -blogi, jota kirjoittavat symppistyypit Jani ja Aleksi. Heidän blogiinsa pääset tästä ja Instagram tilille tästä. Miehiltä on ilmestynyt tänä vuonna myös kirja, jonka voit ostaa esimerkiksi Adlibrikseltä!

Ennekuin säntäät ostamaan uutta joulutavaraa kotiisi, vilkaise lehteä, sieltä saa hyviä ideoita (paljon myös kierrätysidiksiä) kodin jouluun ja lahjoihin, jotka voit tehdä itse. Tässä vähän makupaloja lehdestä:


6 kommenttia:

 1. Onpas kiva kun löysin kivaan blogiisi:)
  Minullakin on ohjeita juuri samaisessa lehdessä ja hauska löytää "kollegan" sivuille:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kivaa, oonkin miettinyt että ketähän muita ideoiden takaa löytyy! :)

   Poista
 2. Lämmin kiitos ihanista sanoista 💛 Tuo lehti oli aivan mahtava ideasammio lähestyvään jouluun :) Sulla on myös täällä vaikka mitä kivoja juttuja. Ollaan tällä hetkellä messuiöemassa mutta ensi viikolla pitää tulla lueskelemaan näitä vielä paremmin oikein ajan kanssa. Mukavaa viikonloppua 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä mitään, kiitos itsellenne inspiraatiosta :) seurailinkin teidän messumeininkiä instagrammissa, toivottavasti kaikki sujui niinkuin pitikin! :)

   Poista