sunnuntai 10. syyskuuta 2017

UUSI KOTI


Täällä sitä nyt ollaan, uudessa kodissa Lahdessa. Kerrostalo on kadulla, jonka kaikki talot on rakennettu 20-30-luvun tienoilla. Alue on todella rauhallinen mutta ihan keskustan ja koulun kupeessa. Kävi todellinen tuuri kun löysin kämpän (tori.fi)!! Jo muuttopäivänä asunto alkoi tuntua ja näyttää omalta, tähän asti kaikki siis hyvin. :)

 30 neliön yksiöön oli hieman ongelmia saada mahtumaan kaikki entisen kodin (65 neliötä) tavarat. Tai siis lähinnä vaatteiden säilytys tuotti ongelmia mutta onneksi sekin ratkesi lipaston avulla. Lipastossa on leveät vetolaatikot ja sain mahtumaan niihin kaiken tarpeellisen. Kausivaatteet saavat olla varastossa, samoiten kaikki muu mitä en joka päivä tarvitse. 

Ihan hirveästi en ole vielä ottanut kämpästä kuvia, siitä syystä että täällä ei ole vielä ihan valmista. Ja varmaan mietitte noita pohjapiirustuskuvia. Koitin piirtää teille asunnon pohjan (ei mittakaavassa), jotta saisitte vähän käsitystä siitä millainen asunto on. Harmaat möykyt ovat arvatenkin huonekaluja ja sinertävä suorakulmio alemmassa kuvassa on sohva, joka on siis tällä hetkellä vasta haaveissani. Periaatteessa tänne ei tarvitse sohvaa mutta minusta on mielekkäämpää asettaa vieraat sohvalle istumaan kuin pöydän ääreen, sängylle tai jopa lattialle. Sohva on tietysti oltava myös tv:n katselua ja neulomista varten!


Illan hämärtyessä takapihan puutarhaan syttyy valot, tunnelma on aivan ihana. Nostan isosti hattua naapurilleni, jonka käden jälkeä puutarha on. Puutarhan yksityiskohtia tulossa lisää myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti