sunnuntai 10. syyskuuta 2017

BLOGI UUDISTUU

Moikka moi. :) Nyt kun olen kirjoittanut blogia reilut kolme vuotta, tuntui että on aika hieman tuulettaa pölyjä nurkista. Kirjoitin Virkkasin blogiani aikaisemmin So-up blogiyhteisössä mutta pitkän pohtimisen jälkeen päätin palata yhteisöstä ihan itsenäiseen bloggaamiseen.

Yhteisössä oli valtavasti hyvää: uusia tuttavuuksia, tukea bloggaamiseen, hieno ja valmis ulkoasu, blogitapaamisia ja niin edelleen. Yhteisöstä lähteminen oli hieman haikeaa mutta koin kuitenkin että haluan ihan oman sivuston, jossa voin toteuttaa itseäni ja kehittää blogiani haluamaani suuntaan. Ja tässä se nyt on: Lovelina!

 Näin blogin löytää:

 Osoite: www.lovelina.fi

Email: elina@lovelina.fi

☆ Instagram: @elleellina

Vanhan Virkkasin blogin sisällön löytää tästäkin blogista, sillä olen poistanut vain osan vanhoista postauksista. Tulevaisuudessa blogista löytyy edelleen käsitöitä ja DIY juttuja mutta myös muutakin, lähinnä asioita, jotka ovat minulle ajankohtaisia ja joista on kiva kirjoittaa.

Toivottavasti tekin pidette muutoksista, minulle tämä on ollut aika iso mutta kiva juttu. Mielestäni nykyinen Lovelina nimi on parempi, sillä se ei ole niin rajaava kuin Virkkasin, josta useimmat saivat kuvan että blogi käsittelee vain virkkaamista. Nyt voin remontoida vaikka avaruusraketteja ja nimi sopii silti ihan hyvin (no okei, esimerkki oli aika huono). Vanha blogi on kyllä tallessa, jos jossain vaiheessa haluankin palata siihen takaisin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti