sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Hihaton neuletakkiMoikka.:) Tämä viikko on mennyt todella nopsaan. Alkuviikko meni töissä mukavassa hulinassa, nyt oli siis täällä Joensuun seudulla hiihtolomat sekä ampumahiihdon maailmancup, mikä tiesi paaaaljon asiakkaita ja kisaturisteja. Torstaina kävin pikareissussa Helsingissä, pitkä päivä mutta piristävää nähdä vähän muitakin maisemia. Viikonloppu meni touhutessa kotona, sain paljon kaikenlaista aikaan. Pienetkin tekemättömät asiat kun jäävät aina salaa stressaamaan, nyt on nekin hoidettu. :) 

Viime viikolla vein kirppikselle isot kasat vaatteita ja joitain sisustusjuttuja. Kiva vähän tuulettaa ja päästä eroon vanhasta ja tarpeettomasta. Vein myös kaikki vanhat langat, seassa oli jämäkerien lisäksi tosi hyviä avaamattomiakin keriä. Laitoin langat super halvalla 0,5-1€/pussi ja pussi sisälsi aina useita samankaltaisia keriä/jämiä. Yhden pussin sisällöstä sai helposti tehtyä vaikka paritkin villasukkia. Ei ihme että kaikki langat kävivät kaupaksi välittömäksi. Nyt miulla ei siis ole enää lankavarastoa, tuntuupas oudolta. :D Samalla annoin kyytiä kaikille sellaisille keskeneräisille käsitöille, joita en ole tehnyt yli vuoteen, kevensi mieltä kummasti! 
 Meillä on täällä Joensuussa yksi ihan ehdoton suosikkikirppari, Valintakirppis. Käyn siellä toisinaan aika paljonkin ja sieltä tulee ostettua monestikkin jotain. Yleensä löydän hyviä takkeja, kuten kuvissa oleva musta River Islandin (keino)nahkatakki. Takki oli ihan käyttämätön, kaupan hintalaputkin olivat vielä kiinni. Takki tosin maksoi vähän enemmän kuin kirppiksen takit yleenä mutta kyllä niin hyväkuntoisesta raaskiikin maksaa. Tätä ennen miulla ei olekkaan edes ollut kunnollista nahkatakkia, jesss! 
Ihan meidän kodin vieressä on alikulkutunneli, jossa otin nämä kuvat. Seinät on kauttaaltaan näiden hienojen maalausten peitossa, aiheet ovat lähinnä eläimiä. Joku on tehnyt ison työn näiden graffitien kanssa, harmi että ne ovat jo pahasti kuluneet. Ehkä ne joku päivä tehdään uudelleen. Tunneli on tosi synkkä, joten värikkäät taideteokset piristävät sitä kummasti. 

Nahkatakki sai kaverikseen tämän neuletakin. Kerron lisää myöhemmin ohjeen kera.  :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti