torstai 27. lokakuuta 2016

PARHAAT KOTIBLOGIT x VIRKKASIN


Heissan! Tätä olen odottanut jo reilun kuukauden. Nimittäin uusinta Parhaat Kotiblogit lehteä! Pääsin mukaan lehden joulunumeroon yhdessä muiden upeiden bloggaajien kanssa. Lehti esittelee 16 erilaista bloggaajaa ja heidän tapaansa viettää joulua. Mukaan mahtuu upeita koteja, luontoa ja vinkkejä sisustuksen, lahjojen ja ruokien suhteen. Myös lehden nettisivut kannattaa kurkata, sieltä löytyy lisää mielenkiintoista materiaalia. :)


Virkkasin -blogini on lehdessä mukana 5 sivun verran, olin todella innoissani ja otettu kun pääsin mukaan lehteen! :) Osiossani annan vinkkejä mm paketointiin ja DIY -juttuihin. Kerron myös vanhempieni talosta ja sen sisustuksesta. Jutusta tuli mielestäni ihan minun näköiseni. Oli mukava päästä mukaan jouluiseen numeroon, tämä olkoon blogini ensimmäinen askel kohti joulun odotusta ja joulua.  

Lehti ilmestyi 25.10. ja on hintansa puolesta aivan erinomainen lukupaketti! Tekisi mieli näyttää koko osioni teille mutta sen saatte käydä itse tutkimassa lehdestä. :) Tässä vähän tunnelma kuvia, jouluisia sellaisia (huom! kaikki kuvat eivät päässeet lehden sivuille asti!).5 kommenttia:

 1. Eikä, vähän ihana kokemus varmasti ja mikä muisto tuosta jääkään! Onnea 😍 Pitääpä käydä ostamassa tuo lehti ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Voit varmaan kuvitella miten onnellinen olin ja olen edelleen!! Sinunkin blogi sopisi hyvin lehteen, tuolla kotiblogit sivulla voi "ilmiantaa" oman bloginsa ;)

   Poista
  2. Voi kiitos, oletpa ihana! :) <3 Voin tosiaan kuvitella, hyppisin seinille jo vähemmästäkin :D

   Poista
 2. Nyt on pakko ostaa tuo lehti. Onnea, hieno saavutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) jos totta puhutaan niin en ole vielä kunnolla uskaltanut lukea omaa osuuttani, kunhan silmäilin nopeasti hihihii :)

   Poista