torstai 10. heinäkuuta 2014

Virkatut Converse tossut vauvalle


Serkkuni tilasi beiget Converse tossut. Ihanan näköiset tuli, en ollut aikaisemmin ees ajatellut tätä väriä. Lankana käytin merinovillaa, se tuntuu sopivat vauvantossuihin kaikista parhaiten. Tossut on tehty merinovillasta, eli ei allergisoi eikä kutita + ovat talvella lämpimät ja kesällä viileät. (Ja aina coolit...;)) Langat ostin luotto käsityökaupastani, Joensuun Käsityövakasta, jossa värivalikoimakin on suuri. 


virkatut converset

Näitä tossuja on kyllä niin kiva tehdä. Varsinkin kun edelliset tein joskus talvella ja aina saa tehdä eriväriset....Punaset on miun lempparit! Haluaisin itsellekkin punaiset Converset. :)

3 kommenttia:

 1. Suomenkielistä ohjetta kaipaisin minäkin. Nämä erottuvat edukseen netissä näkemistäni tossuista, joten olisi kiva saada juuri se ohje, jolla sinä olet tehnyt. Olisiko mahdollista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) ja itse asiassa julkaisin juuri eilen ohjeen tossuihin :) tässä linkki ohjeeseeni http://virkkasin.blogspot.fi/2015/02/ohje-virkkatuihin-vauvan-converse.html?m=1
   Kirjoitin ohjeen muistista eikä se ole kauhean tarkka, kuvatkin puuttuvat vielä toistaiseksi :/. Tutustu ohjeeseeni ja kerro onnistuiko :)

   Poista